Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Napoca Mutari
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii mutari Cluj Napoca
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Costul serviciilor noastre este decent, mutarea se face cu mare grija fata de bunurile dumneavoastra, iar masinile se aleg in functie de volumul mobilierului.

Pentru mutari al caror PRET nu poate fi stabilit prin TELEFON, ne deplasam GRATUIT pentru oferta de pret!

Va rugam specificati toate DETALIILE legate de mutare !

NAPOCA MUTARI asigura si serviciile CONEXE mutarii:

impachetare - despachetare,
demontare - remontare,
incarcare - descarcare,
transport,
plasarea mobilierului in incaperi conform INDICATILOR clientului!

Atunci cand vreti sa va DEBARASATI de ORICE lucruri care nu va mai sunt de folos, echipa NAPOCA MUTARI va vine in ajutor. PERSONALUL nostru se ocupa de tot: demonteaza mobilierului vechi, incarca obiectele in autoutilitare si asigura descarcarea acestora la rampa de gunoi!COMPANIA noastra efectueaza transport INTERN si INTERNATIONAL de marfuri, cu ajutorul masinilor din parcul auto propriu, dar si al colaboratorilor.

Va stam la dispozitie cu autoutilitare inchise(1-3,5t utili, 8-20mc)si basculabile!Preturile vor fi calculate in functie de:

volum,
greutate,
distanta,
categoria de drum,
timpul de incarcare - descarcare.
Indiferent de tipul de marfa transportat, oferim GARANTIA livrarii la timp si in siguranta! PROFESIONALISM LA PRETURI MICI! CONTACTATI-NE SI NU VETI REGRETA CA NE-ATI ALES! AJUTORUL PE CARE TE POTI BAZA!NOU! TRANSPORT UTILAJE ,AUTO PE PLATFORMA!

Www.napoca-mutari.ro Mutarea este perceputa ca o activitate STRESANTA, de aceea NAPOCA MUTARI vine in ajutorul dumneavoastra cu mutari in cel mai scurt timp si FARA distrugeri.
Din Gura in Gura